Edgerton High School

As part of a district-wide referendum, Edgerton High School received an addition and renovations to increase safety and security, enhance existing spaces, and create gathering areas for school and community use.

The addition features a new secure vestibule to better control visitor access. Administrative offices have been relocated to the new addition, while former offices have been renovated to expand the cafeteria, kitchen, and commons area. This creates ample cafeteria seating as well as a space for large gatherings.

Existing math classrooms and science labs have been updated and expanded to better support the Edgerton High School curriculum. The former library was transformed into a STEM commons to serve as student collaboration space, and the band room has been relocated next to the new choir room, housed in the addition.

Location: Edgerton, WI   Addition: 6,000 square feet   Renovation 41,300 square feet

Bray Architects has continually evolved to
meet the ever-changing needs of our clients.