Bank First National Manitowoc Branch

An underutilized space in the bank's corporate headquarters provided an area for new workspaces that reflect their culture and brand.

The redesigned space opened up the floor plan, allowing natural light into all workstations, offices, and the conference room. The plan was also designed to allow an existing safe deposit vault to be securely accessed by customers while being separated from the workspaces.

Materials, colors, and finishes, in the Bank First National Manitowoc Branch building were chosen to blend with the existing finishes of the upper levels of the building, while corporate standards for glass walls and meticulous wood detailing were introduced.

A person works from a glass-enclosed office with a view down the hallway

Fact Sheet

share project

Project Details

Location

Manitowoc, WI

Size

2,500 sq ft

Construction Cost

$700,000

Client Type

Bright wood paneling sets off art hanging on a feature wall
Workstations designed for both privacy and light fill a large office area
Individuals work at office stations surrounded by art and natural light
Individuals work at office stations surrounded by art and natural light

let’s get
to work

No question is too big – or too small – for our team. We’ve been helping communities inspire and grow since 1962, and we’d love to partner with you as you build your community’s future.