Little Chute Intermediate/ Middle/High School

Much of the existing Mill Valley building remains and received significant upgrades. The oldest two-story portion were demolished in order to create more space for the addition.

A one-story addition wraps most of the existing building on its east, south, and west sides of the facility to give the school a new, contemporary appearance. A new library and administration office provide an anchor for the main entry which creates an enhanced presence of the school from the street.

The addition also includes kindergarten, art, and music classrooms as well as special education classrooms and classrooms with shared resource space ideal for collaboration and small group instruction. Finally, a new gymnasium space was added to allow for the existing shared cafeteria and gym space to transition into dedicated cafeteria which includes a new kitchen.

Location: Little Chute, WI     Size of Addition: 24,000 square feet   Size of Renovation: 61,000 square feet    Cost: $17,770,000

Bray Architects has continually evolved to
meet the ever-changing needs of our clients.