Hales Corners Elementary School

As part of an overall District plan, Hales Corners Elementary received a two-story addition to its current facility in order to accommodate a growing student population. The addition includes kindergarten classrooms with individual toilet rooms on the first floor, while the second floor includes elementary classrooms and collaboration space.

The 21st Century Learning collaboration space is ideal for innovative learning practices and small group work. The school expanded its upper parking lot from 25 stalls to 87 in order to support special building events and athletic activities. This new addition serves as a comprehensive space for the students and staff.

Location: Hales Corners, WI

Bray Architects has continually evolved to
meet the ever-changing needs of our clients.